Hans Magnus Enzensberger

Xhindi i Numrave

ISBN: 9789951613194

Category: Fiction

Matematika? Ruana Zot! Vetëm po t'u shkojë mendja disave te matematika, menjëherë u prishet qejfi. Edhe Roberti, këtij djaloshi me pizhame të kaltra nuk i pëlqente matematika. Por, një natë, paprit mas një ëndërre pa një Xhind të Numrave, i cili dymbëdhjetë net me radhë bëri magji me shkopin e tij magjik me numrat e mallkuar, aq interesantë, saqë Robertit dhe lexuesve iu ndezën dritat një nga një.

Shtëpia Botuese PA (2014)

in stock: 3
price: 10 €